|
|||
|
Тендер |
||
Для корректной работы раздела необходима поддержка javascript. Мясное сырье -яловичина в півтушах 1-категорії (95+) бики; -яловичина в півтушах 1-категорії (80+) бики; -яловичина в півтушах 1-категорії (75+) доросла худоба; -яловичина в півтушах 1-категорії (60+) молодняк; -яловичина в півтушах 2-категорії (60+); -свинина на кости 2-категории (мясная); -яловичина жилована перший гатунок; -триммінг яловичий 90/10; -яловичина жилована другий гатунок; -триммінг яловичий 80/20; -свинина напівжирна; -триммінг свинячий 80/20; -балик, шия, окіст, лопатка свиняча б/ш, б/к; -грудинка свиняча; -печінка яловича; -печінка свиняча; -жир яловичий обкачуваний; -жир свинячий (здор); -сало хребтове; -сало бокове; -шкіра свиняча; -філе куряче; -каркас курячий; -шкіра куряча; -тушка куряча; -тушка індика; -філе індика; -м'ясо птиці механічного обкачування; -черева яловича 40-43; -круга яловичі 50/55 А клас; -синюга яловича 90-95+; -черева свиняча 40-42; -черева свиняча 28-32; -черева бараняча 22-24; -мыхури свинячі; |
|||
|